Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho chiffon
- 9 yemas de huevo
- 300 g de azúcar glas
- 80 g de cacao puro en polvo
- 180 g de agua
- 120 g de aceite de girasol
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 180 g de harina de repostería
-
1
sobre de levadura química en polvo (15 g)
of 1 cucharadita de bicarbonato - 35 g de maicena
- 9 claras de huevo
- ½ cucharadita de cremor tártaro
- 1 pellizco de sal
Buttercream
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente
- ¼ de cucharadita de colorante rojo o rosa (a gusto)
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 2 cucharadas de leche
- 250 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2440 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 8.07 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 32.68 g
- Vezels
- 0.68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache de chocolate
1h 10 min
Red velvet cupcakes
1h
Crema de mantequilla
5min
Glaseado blanco
5min
Cupcakes de vainilla
1h
Fondant (pasta de azúcar)
5min
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Pastel arcoiris
2 Std.
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2u. 45min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Galletas para decorar
1h 30min