Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 ramos de salsa fresca, apenas as folhas
- 200 g tomate, cortado em pedaços
- 100 g cebola, cortada em metades
- 100 g cenoura, cortada em pedaços
- 200 g beterraba, cortada em pedaços (2 cm)
- 40 g óleo
- 150 g batata, cortada em pedaços (2 cm)
- 100 g pimentão vermelho, cortado em pedaços (2 cm)
- 200 g repolho branco, cortado em tiras
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 513 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frozen margarita de morango
Geen beoordelingen
Tequila sour
Geen beoordelingen
Pãezinhos a vapor com recheio de miso
1h 30min
Pavê de morango
2h 45min
Filé de peru recheado com damascos
2 Std. 25 Min
Pão de alho
2h
Bolinho de arroz com calabresa
35 min
Quibebe
35 min
Mini quiche de palmito e manjericão
1h 25min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1h 30min
Sopa cremosa de aspargos
30 Min
Minestrone
45 min