Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filetes de ternera (babilla o tapa) cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
- 8 lonchas de jamón serrano
- 8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
- 120 g de vino blanco seco
-
100
g de caldo de carne
of 100 g de agua con ¼ de pastilla de caldo de carne - 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de harina
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1377 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 38.64 g
- Koolhydraten
- 3.64 g
- Vetten
- 17.82 g
- Vezels
- 0.18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Solomillo con sobrasada y miel
50min
Salsa bearnesa
15min
Salisbury steak
50min
Pollo a la pizzaiola
50min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Filetes de ternera al vino
25 min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1h 10min
Pan de carne frío con mayonesa de atún
1h 20 min