Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 油
- 50 克 蔥, 切段
- 20 克 乾香菇, 稍微沖洗
- 70 克 醬油
- 150 克 紅蘿蔔, 去皮,切滾刀
- 150 克 杏鮑菇, 切塊
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 1000 克 水
- 1 包 五香滷包 (約12克)
- 50 克 蒟蒻, 切片
- 100 克 百頁豆腐, 切片
- ½ 茶匙 鹽
- 1 大匙 糖
- 150 克 青江菜
- 10 克 新鮮香菜, 裝飾用 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 387 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 2.4 g