Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Milch
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Wasser, lauwarm
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 300 g Mozzarella, in Stücken
-
600
g Salsiccia, in Stücken (2-3 cm)
of 600 g Bratwurst, roh, grob, in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 - 3 EL natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2784 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 godz. 10 min
Pandoro
4h 20min
Arancini Siciliani
5h
Caponata-Crostini
4 godz. 40 min
Cannoli (Die Sopranos)
1 godz. 30 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 godz. 20 min
Focacce mit Oliven
2h
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min