豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬

豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 塊

Ingrediënten

蜜汁醬
  • 蜂蜜
    2 大匙
  • 醬油
    2 ½ 大匙
  • 2 大匙
牛蒡排
  • 牛蒡 去皮,切段
    170 克
  • 白芝麻油
    20 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 生豆皮
    2 片
  • 海苔片
    2 片
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 塊

Eiwitten 8.3 g
Calorieën 725 kJ / 173 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 19.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...