Apparaten en accessoires
豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 塊
Ingrediënten
蜜汁醬
-
蜂蜜2 大匙
-
醬油2 ½ 大匙
-
水2 大匙
牛蒡排
-
牛蒡 去皮,切段170 克
-
白芝麻油20 克
-
素蠔油20 克
-
生豆皮2 片
-
海苔片2 片
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 塊
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
725 kJ /
173 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
19.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan