Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Profiteroles rellenos
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de azúcar
- 250 g de leche
- 100 g de mantequilla
- 160 g de harina
- 4 huevos
Base
- 200 g de galletas, tipo María
- 60 g de mantequilla, a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 sobre de polvo para preparar flan, (35 g)
- 250 g de chocolate amargo, en trozos
- virutas de chocolate, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3228 kJ / 772 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15 Min
Pastel arcoiris
2h
Pastel de chocolate
45min
Cheesecake esponjoso de matcha
3 Std. 30 Min
Malteada de pan de muerto
5 Min
Crema de mantequilla y cocoa
5 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Pastel capuchino
2h
Pay de queso
6h
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1h 45min