Compatibele versies
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
of 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 246 g
- Vetten
- 174 g
- Vezels
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Tulipas
50min
Dulce de leche
1 Std. 10 Min
Pavlova de frutas tropicales
3 godz. 40 min
Frangipan de almendra
15 Min
Pastel avellanado crispie
3 Std.
Praliné de avellanas
20 Min
Mille crêpe de matcha
40min
Mil hojas de higos
45min
Trifle de fresas con mascarpone
3 Std. 20 Min
Cobertura de cocoa con grenetina
30min
Ate de membrillo
1h 45min