Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di amido di tapioca, consentito da prontuario
- 2 uova
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.33 g
- Vetten
- 7.17 g
- Vezels
- 0.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta choux (senza glutine)
1h 20min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Farina di riso (senza glutine)
10 min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1u. 15min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pane arabo (senza glutine)
1 Std. 35 Min