Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di amido di tapioca, consentito da prontuario
- 2 uova
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.33 g
- Vetten
- 7.17 g
- Vezels
- 0.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pasta choux (senza glutine)
1h 20min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pane senza glutine
2 godz. 45 min
Crocchette (senza glutine)
5h 5min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 Std. 45 Min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min