Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 215 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear (15 g)
- 1 pellizco de sal
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de mantequilla fundida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 186.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al azafrán con vieiras
30min
Rosti de patata
40min
Ensalada de zanahoria rallada
10min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Tarta tatín de batatas y zanahorias
1 Std. 45 Min
Mostaza de estragón
15 Min
Pan de nuez Uruguayo
1u. 5min
Pan camembert
2h 30min
Aro de hojaldre con tartar de salmón y ajoblanco
25min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20min
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6 Std.
Brioche rápido
1h 50min