Appareils et accessoires
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
Prép. 30min
Total 1h 45min
6 portions
Ingrédients
-
red peppers (250-300 g each, see tip)3 - 4
-
garlic cloves2
-
dried basil2 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted green olives150 g
-
sun-dried tomatoes preserved in oil, drained60 g
-
anchovy fillets, in oil drained30 g
-
mixed minced meat (e.g. beef and pork)500 g
-
red wine80 g
-
brown onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
659.8 mg
Protides
20 g
Calories
1934.8 kJ /
462.4 kcal
Lipides
31.7 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
19.1 g
Glucides
26.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Browned Pork Rice
1h
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Maple-glazed Carrots
45min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Garlic Turkey Stew
45min