Appareils et accessoires
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
Prép. 10min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
courgettes cut in pieces (2 cm)450 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
water450 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo peeled, sliced (1 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
978.1 mg
Protides
11.8 g
Calories
1050.7 kJ /
251.1 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Squash
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Rainbow Sandwich
40 Min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Strawberries and Cream
20 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Tomato Soup with Burrata
35 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min