Versions compatibles
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Protides
- 235 g
- Glucides
- 93 g
- Lipides
- 68 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 16 g
- Sodium
- 2732 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Angolan fish stew (Calulu)
50 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Sicilian Salad
30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min