![Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/104aefc1-5275-4cc3-aadc-1b132d578c6e/Derivates/4ce1b3f4-48fb-4c14-9ef6-6d9644402e77.jpg)
Versions compatibles
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Protides
- 235 g
- Glucides
- 93 g
- Lipides
- 68 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 16 g
- Sodium
- 2732 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Grisons Barley Soup
55 min
Lemon Garlic Salmon
2ч. 20 мин.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 мин.