Appareils et accessoires
Traditional French vanilla canelé
Prép. 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingrédients
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
58.7 mg
Protides
3.5 g
Calories
744.7 kJ /
178 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
25.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Indonesian green spice paste
40 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Mushroom Stock Paste
1 Std. 35 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Lemon curd
20 Min
No-bake mango cheesecake
24 Std. 20 Min
Squid ink pasta
1 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min