Appareils et accessoires
Mini champignon pasteitjes
Prép. 10min
Total 1h 45min
4 stuks
Ingrédients
-
300 g volkoren tarwebloembloem300 g
-
water ijskoud80 g
-
boter in stukken220 g
-
gemalen nootmuskaat2 - 3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ tl
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
400 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes400 g
-
room, min. 30% vet80 g
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
verse tijm als afwerking
-
ei losgeklopt, om te kleuren1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
909.1 mg
Protides
19.7 g
Calories
3656.7 kJ /
874 kcal
Lipides
60.6 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
37.3 g
Glucides
65.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Kreplach
55min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation
Cheesecake likeur
10min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Gezouten karameltaart
2h 40min