Appareils et accessoires
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Prép. 25min
Total 2h 10min
4 porties
Ingrédients
-
verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)4
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse tijm en iets meer om af te werken4 takjes
-
geraspte citroenschil en iets meer om af te werken2 tl
-
water2180 g
-
citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken30 g
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
rode bieten in stukken (2-3 cm)200 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio240 g
-
droge witte wijn130 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
vers citroengras in schijfjes (2 mm)1 - 2 stengels
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
boter in stukken40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1501.3 mg
Protides
42.3 g
Calories
2365.8 kJ /
562.5 kcal
Lipides
18.5 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dagelijks en creatief
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus
15min
Balletjes met aubergines
1h
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Pompoenrisotto met spek
25min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min