Appareils et accessoires
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
kippendijen, zonder been met huid700 g
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse chilipeper rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)1
-
honing70 g
-
limoensap20 g
-
vissaus50 g
-
water1030 g
-
vers citroengras in stukken (4 cm)30 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout1 tl
-
jasmijnrijst200 g
-
bindsla of Romeinse sla in dunne reepjes (1 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1736.8 mg
Protides
42.8 g
Calories
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
62.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Pekingeend
45 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.