Appareils et accessoires
Gestoomde Chinese groenten
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tamari saus glutenvrij (zie tip)2 tl
-
sesamolie2 tl
-
pure ahornsiroop2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kokend water1000 g
-
broccoli in roosjes gebroken250 g
-
paksoi in de lengte in vieren gesneden150 g
-
suikererwten in tweeën gesneden150 g
-
krokant gebakken sjalot voor de garnering
-
verse korianderbladeren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6.9 g
Calories
587.8 kJ /
140 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
6.4 g
Glucides
7.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plantaardig genieten
26 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Brak ocen
Boemkool buffalo hapjes
35 min
Thaise nachos
Brak ocen
Mexicaanse limoensoep
40 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Kleverige sesamkip
40 min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 godz. 10 min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Brak ocen
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.