Appareils et accessoires
Souvlaki van kip en paprika met rijst
Prép. 25min
Total 1h 5min
6 porties
Ingrédients
Marinade
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes20 g
-
teentjes knoflook2
-
sojasaus100 g
-
honing50 g
-
geroosterde sesamolie (5-10 g), naar smaak1 - 2 tl
-
25 g hoisin-barbecuesausbarbecuesaus25 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
Kip en rijst
-
kippenborstfilets ontveld, in blokjes (2-3 cm)800 g
-
paprika (ong. 2 paprika's), in stukken (2-3 cm)400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout½ tl
-
witte langkorrelige rijst300 g
-
water1000 g
-
maïsmeel (zetmeel) (20 g)2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
38 g
Calories
1708 kJ /
408 kcal
Lipides
3 g
Fibre
3.1 g
Glucides
55 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Charoset
15min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Pas d’évaluation
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Rijst met groentemix
55min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Noedelsoep
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min