Appareils et accessoires
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Prép. 25min
Total 50min
10 porties
Ingrédients
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
13.4 g
Calories
1360 kJ /
325 kcal
Lipides
25.1 g
Fibre
1.5 g
Glucides
11.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Harde pistachekoekjes
45min
Zalm met rijst en champignons
30min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Aardappel pannenkoeken
45min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Stoofvlees
3h 10min
Koninginnenhapje
55min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min