Appareils et accessoires
Kalguksu (chicken noodle soup)
Prép. 45min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
plain flour plus extra to dust230 g
-
cornflour30 g
-
water130 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
sea salt1 tsp
Chicken
-
onion cut into slices (1 cm)80 g
-
water1000 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast cut into pieces (2 cm)350 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil plus extra to drizzle2 ½ tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and soup
-
water to cook noodles
-
sea salt1 pinch
-
spring onions/shallots cut into slices (5 mm), to garnish2
-
Korean chilli paste (gochujang) to serve (optional - see Tip)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1492.4 mg
Protides
26.5 g
Calories
2139.9 kJ /
509.5 kcal
Lipides
21.7 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Korea
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Pad kra pow
45 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min