Xian rou bao zi (steamed pork buns)
TM31 TM5 TM6

Xian rou bao zi (steamed pork buns)

4.6 (40 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 250 g water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 1 tsp baking powder
  • 230 g baker's flour
  • 200 g plain flour
  • 50 g white sugar
  • 1 tsp salt

Filling

  • 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 500 g pork mince
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp white sugar
  • ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 2 tbsp soy sauce
  • 2 tbsp sesame oil
  • 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)

Assembly and steaming

  • oil, for greasing
  • plain flour, for dusting
  • 700 g water

Infos nut.
par 1 piece
Calories
537.8 kJ / 128 kcal
Protides
6.3 g
Glucides
15.8 g
Lipides
4.3 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
0.6 g
Sodium
274.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives