Appareils et accessoires
Pan-fried pork buns
Prép. 1h 15min
Total 2h
20 pieces
Ingrédients
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
124 mg
Protides
6.8 g
Calories
640.4 kJ /
153.2 kcal
Lipides
4.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
12.4 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 h 50 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 h 35 min
Steamed pork buns (baozi)
2 h 30 min
Char siu bao pork buns
6 h 35 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 h 45 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Crunchy caramel ice cream slice
24 h 35 min
Pork and prawn dumplings
55 min