Appareils et accessoires
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Prép. 15min
Total 4h 30min
4 porties
Ingrédients
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
604 mg
Protides
20 g
Calories
2638 kJ /
631 kcal
Lipides
45 g
Fibre
17 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Rode ogen gevulde eieren
Ninguna valoración
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Hornazo
Ninguna valoración
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Ninguna valoración
Boekweit met champignons
25min
Moussaka met linzen
2h 20min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min