Appareils et accessoires
Boekweit met champignons
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
448.1 mg
Protides
14.8 g
Calories
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
53.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Noten bolognese
35 Min
Indiase groentencurry
50 Min