Appareils et accessoires
Champignon en feta strudel met spinazie
Prép. 10min
Total 1h 45min
10 sneetjes
Ingrédients
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
350 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
50 - 60 g mozzarella, verkruimeldfeta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
179.9 mg
Protides
3.9 g
Calories
630.7 kJ /
150.7 kcal
Lipides
8.9 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Huzarensalade
25min
Geluksbal-raketspiezen
Pas d’évaluation
Roergebakken champignons
55min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Mediterrane kippenpastei
50min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min