Appareils et accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Prép. 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingrédients
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
275.6 mg
Protides
9.5 g
Calories
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rose gold baking
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50min
Power Muesli
Pas d’évaluation
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Gin and cucumber icy poles
24h 15min
Vegetarian Pizza
Pas d’évaluation
Apple and spice shrub
48h 35min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Sweet beet
15min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min