Pear and burghul salad
TM6 TM5

Pear and burghul salad

4.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g fine burghul (see Tips)
  • 80 g sultanas
  • 250 g boiling water
  • 200 g red wine vinegar
  • 1 tsp caster sugar
  • 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
  • 5 black peppercorns
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp mustard seeds
  • 1 star anise
  • salt, to season
  • 30 g grapeseed oil
  • ½ tsp French mustard
  • ground black pepper, to season
  • 100 g radicchio, leaves separated
  • 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
  • 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3521.3 kJ / 838.4 kcal
Protides
18.7 g
Glucides
89.3 g
Lipides
42.9 g
Graisses saturées
9.7 g
Fibre
11 g
Sodium
1857.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives