Appareils et accessoires
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
Prép. 20min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Miso marinade
-
peanut oil20 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
miso paste1 tsp
-
fish sauce20 g
-
sirloin steaks (approx. 400-500 g total - see Tips)2
Peanut dressing
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
peanut butter50 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine vinegar50 g
-
caster sugar20 g
Salad
-
boiling water500 g
-
frozen edamame beans (see Tips)200 g
-
carrots cut into matchsticks2
-
red capsicum cut into thin strips (5 mm)1
-
cucumber cut into ribbons1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
983.9 mg
Protides
39.3 g
Calories
1802.5 kJ /
429.2 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 Std. 25 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 Std. 20 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 Min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Thai red pork curry
35 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min