Versions compatibles
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1819.9 kJ / 435 kcal
- Protides
- 35.6 g
- Glucides
- 24.3 g
- Lipides
- 20.8 g
- Graisses saturées
- 9.5 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 585.1 mg
Recettes alternatives
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2小时 10 分钟
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2小时 10 分钟
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1u. 15min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25 min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min