Appareils et accessoires
Bananas with coconut cinnamon sauce
Prép. 5min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1.2 mg
Protides
1.9 g
Calories
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
42.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous Vide for Two
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cultured Butter
12h 15min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48h 20min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Creamy coconut yoghurt
18h
Caramel toffees
2h
Raspberry Balsamic Glaze
73h
Vegie crackers
12h 10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Turmeric, lemon and ginger tea
20min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min