Raspberry cloud
TM6 TM5 TM31

Raspberry cloud

4.8 (40 évaluations )

Ingrédients

Meringue

  • 150 g icing sugar (see Tips)
  • 2 tsp cornflour
  • 4 egg whites (approx. 120 g)
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 pinch salt
  • flaked almonds, for sprinkling

Raspberry jelly

  • 12 gelatine leaves (titanium)
  • cold water, for soaking
  • 1000 g cranberry juice
  • 80 g caster sugar
  • 500 g frozen raspberries (see Tips)

Sponge cake

  • butter, for greasing
  • 60 g icing sugar
  • 2 egg whites, room temperature
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • 20 g hot water
  • ¼ tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp cream of tartar
  • 40 g cornflour
  • 20 g plain flour (see Tips)

Mascarpone cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 40 g icing sugar
  • 250 g mascarpone cheese
  • 1 tsp natural vanilla extract

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1103.8 kJ / 262.8 kcal
Protides
3.8 g
Glucides
27.7 g
Lipides
15.5 g
Graisses saturées
9.8 g
Fibre
1.5 g
Sodium
100.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives