Appareils et accessoires
Black Bean Pig's Tail Soup
Prép. 5min
Total 2h 20min
5 portions
Ingrédients
-
pig’s tail cut in pieces (3 cm)250 g
-
chicken feet claws removed150 g
-
water1850 g
-
black beans soaked for 1 hour150 g
-
Chinese ham cut in slices20 g
-
Hokkaido scallops rinsed6
-
salt adjust to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
394 mg
Protides
9 g
Calories
461 kJ /
110 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourishing Confinement Food
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Salted Fish Pork Belly
30min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Pas d’évaluation
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Singapore Laksa
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stir Fried French Beans
15min