Appareils et accessoires
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (optionnel)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 surimi sticks, cut in piecesraw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
576 kJ /
138 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.2 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Hakka Yam Abacus
20 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Wholemeal Mantou
1 Std.
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.