Appareils et accessoires
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
Prép. 20min
Total 1h
50 pieces
Ingrédients
Dough
-
water120 g
-
butter cut in pieces110 g
-
flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
Filling
-
unsalted pistachio nuts30 g
-
butter10 g
-
pitted dates300 g
-
ground cardamom1 tsp
Assembling and baking
-
egg1
-
1 tbsp milkwater1 tbsp
-
sesame seeds20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
1.1 g
Calories
251 kJ /
60 kcal
Lipides
2.7 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
'Qamar el-din' juice
5 Min
Mint lemonade
5 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 Min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Crêpes with herbs
1 Std.
Zebra bundt
1 Std. 10 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min