Appareils et accessoires
Za'atar flat bread (mankouche)
Prép. 20min
Total 1h 35min
8 pieces
Ingrédients
Dough
-
water270 g
-
dried yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil50 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 tsp
Topping and baking
-
za'atar or za'atar mix substitute50 - 80 g
-
olive oil130 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
8.7 g
Calories
1996 kJ /
477 kcal
Lipides
26 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min