Appareils et accessoires
Wholegrain hamburger buns
Prép. 15min
Total 2h 50min
6 pieces
Ingrédients
-
water500 g
-
waxy potatoes diced (1 cm) (see tip)250 g
-
wheat grains250 g
-
milk75 g
-
fresh yeast (40 g)1 cube
-
eggs3
-
plain flour250 g
-
fine salt2 tsp
-
butter soft, in pieces60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
15 g
Calories
1837 kJ /
439 kcal
Lipides
13 g
Fibre
7.6 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burger time
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche
8h
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Low Carb Pecan Tarts
2h 20min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Salmon burgers
25min
Grilled eggplant dip
2h
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Iranian Barbari
2h 30min
Pita Bread
2h
Chocolate Brioche Buns
4h 45min