Appareils et accessoires
Oat porridge with dates and cardamom
Prép. 5min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
pistachio nuts, unsalted or other type of nuts (e.g. walnuts, almonds etc.)30 - 40 g
-
pitted dates200 g
-
milk850 g
-
sugar (optionnel)50 g
-
ground cardamom1 tsp
-
oat flakes large150 g
-
blossom water2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Protides
8.6 g
Calories
1347 kJ /
322 kcal
Lipides
10.4 g
Glucides
48.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Oat, Bran and Quinoa Porridge with Blueberry Compote
25min
Turmeric Green Tea
20min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Warming amaranth porridge
50min
Fennel digestive
10min
Pumpkin pie porridge
20min
Cashew Coconut Milk
10min
Sardine Sandwich Filling
5min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10min
Buckwheat Porridge
25min
Café Au Lait (Coffee with Steamed Milk)
30min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20min