Spinach turnovers (fatayer)
TM5 TM6

Spinach turnovers (fatayer)

4.0 (19 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 150 g water
  • 90 g olive oil
  • ½ tsp salt
  • 350 g flour

Filling

  • 400 g fresh spinach leaves, washed and dried
  • 350 g onions, cut into quarters
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp sumac
  • 100 g lemon juice, freshly squeezed

Assembly and Baking

  • flour, for dusting

Infos nut.
par 1 piece
Calories
305 kJ / 73 kcal
Protides
1.8 g
Glucides
9.4 g
Lipides
3.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives