Appareils et accessoires
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Prép. 15min
Total 2h 5min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
873 mg
Protides
17 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
68 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Butter Spread
5h 10min
Vegan Parmesan Crackers
30min
Chocolate Puffed Cereal Bites
20min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Chai-Spiced Bread
1h 30min
Chocolate Date Pudding
25min
Greek Rice
1h 20min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Vegetable Patties
1h
Quinoa Patties
1h
New Orleans Style Cheesecake
6h 5min