Appareils et accessoires
Olive oil, garlic and almond soup
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
almonds raw, skinned200 g
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sherry vinegar30 g
-
water cold800 - 1000 g
-
white grapes peeled, (to garnish)20 - 30
-
almonds, flaked toasted, (to garnish)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9.73 g
Calories
1696 kJ /
406 kcal
Lipides
34.74 g
Glucides
13.47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40 min.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Bloody Maria
2h 45 min.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10 min.
Avocado dressing
10 min.
Pâtè with Riesling
3h
Mushroom cappuccino
25 min.
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30 min.
Ca phe trung (egg coffee)
10 min.
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min.
Eggcellent Caesar Dressing
10 min.
Tartare Sauce
10 min.