Appareils et accessoires
Stewed vegetables
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.71 g
Calories
836 kJ /
200 kcal
Lipides
17.1 g
Glucides
8.78 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Tuna stew with potatoes
40min
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Chicken breasts with courgette topping
50min
Cabbage soup
50min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Minestrone
45min
Garlic Turkey Stew
45min