Appareils et accessoires
Orange couscous with steamed salmon
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
41 g
Calories
3204 kJ /
767 kcal
Lipides
45 g
Fibre
4 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil Hummus
10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Tuna stew with potatoes
40min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Ratatouille
40min
Chopped vegetable salad
10min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Green pancakes with ham and cheese
55min
Lentil and spinach soup
50min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Minestrone
45min