Versions compatibles
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
ou 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut in halves
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces,
ou 700 g canned tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 26 g
- Fibre
- 6.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Steamed rice
25 Min
Houmous Salad Dressing
5 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Baked spinach and eggs
40 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Keine Bewertungen
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Borscht
50 min
Asparagus cream soup
30 min
Rustic bread
2h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min