Appareils et accessoires
Hibiscus and Raspberry Tart
Prép. 15min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
30 - 40 g stevia powder, whitehoney (optionnel)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
73.3 mg
Protides
4.1 g
Calories
994.4 kJ /
237.7 kcal
Lipides
10.5 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
37.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pink with Purpose
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Mayonnaise
15min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Pas d’évaluation
Marinated peppers
55min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Mushroom pâté
1h 15min
Paella with kidney beans
55min
Celery and Cashew Nuts
20min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min