Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 ½ tbsp garam masala
- 3 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
-
600
g chicken thighs, skinless, boneless, cut in bite size pieces
ou 600 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite size pieces - 250 g couscous
- 630 g water
- 30 g sunflower oil
- 10 stalks fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 80 g onions, cut in halves
- 1 tbsp sunflower oil
- 60 g green olives, pitted
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2073 kJ / 496 kcal
- Protides
- 44 g
- Glucides
- 44 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Thai burgers
30 Min
Chicken garam masala
50 Min
Prawns Tikka Masala (Hestan Cue™) Metric
40min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 Std.
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 Std. 5 Min
Middle eastern stuffed chicken
2h 25min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Chicken tagine with honey and prunes
40min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h