Appareils et accessoires
Tomato rice
Prép. 10min
Total 30min
8 portions
Ingrédients
-
onions cut in halves150 g
-
garlic cloves2
-
200 g canned tomatoesfresh tomatoes cut in halves200 g
-
olive oil50 g
-
long-grain rice (not parboiled)400 g
-
salt2 tsp
-
water1200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
1009 kJ /
241 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.6 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Pumpkin soup
35 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Boiled eggs
20 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Steamed rice
25 Min
Lemon cake
2 Std.
Chocolate cake
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Apple cake
1 Std.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min