Versions compatibles
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
-
200
g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
ou 200 g cream cheese - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 48 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Creamed Cod
45 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min