Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
TM6 TM5 TM31

Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce

3.9 (62 évaluations )

Ingrédients

  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
  • 1200 g water
  • 500 g broccoli florets
  • 600 - 800 g fresh salmon fillets
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 lemon, thin peelings of skin and juice
  • 200 g milk
  • 30 g plain flour
  • 30 g unsalted butter
  • 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2217 kJ / 530 kcal
Protides
43.8 g
Glucides
44.9 g
Lipides
19.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives