Potato and Dried Mushroom Soup
TM6 TM5 TM31

Potato and Dried Mushroom Soup

3.9 (40 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g celery, cut in pieces
  • 50 g carrot, peeled, cut in pieces
  • 50 g onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 1200 g water
  • 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)
  • 20 g dried porcini mushrooms
  • 1 tsp dried marjoram (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
737 kJ / 176 kcal
Protides
4 g
Glucides
20 g
Lipides
9 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives